UA-80442521-1

torstai 25. elokuuta 2016

Tavallinen torstai, osa 2

* blogiteksti sisältää mainoslinkin

Ajattelin, että voisi olla hyvä idea jatkaa "Tavallinen torstai" -julkaisuja. Tarkoituksena on kirjoittaa meidän tavallisesta arkipäivästä kerran viikossa. Sattumalta päiväksi valikoitui torstai.

Eilen kotiuduimme Norjasta. Olipa ihana tänä aamuna herätä omasta sängystä ja nostaa perheen pienimmäinen heti viereen halimaan. Sadepäivänä on lupa venyä vähän pidempään sängyssä, eikö vain :).

Aamusta soittelin päivähoidon aluejohtajalle ja kyselin, jos päätös olisi tehty pojan päivähoitopaikasta. Saimme perhepäivähoitopaikan omalta asuinalueeltamme vajaan kilometrin päästä kodistamme. Poika varmasti pärjää hoidossa ja vieläpä viihtyykin siellä. Itse hermoilen lähinnä ensimmäisiä päivähoitopäiviä, kun taatusti pillahdan itkuun, kun jätän pojan hoitoon. Tähän mennessä hoitajina on toimineet isovanhemmat, jotka ovat onneksi mielellään katsoneet poikaa, kun olin äitiysvapaan jälkeen töissä huhti- ja toukokuun. Olen yrittänyt jollain tavalla välillä korvata heille vaivannäön jotenkin. Rahaahan he eivät ota vastaan, joten olen ostanut välillä esimerkiksi lahjakortin ja tilannut netistä mummille Oma aika -lehden määräajaksi. On se mukava jotenkin kiittää heitä. Ovathan he olleet meille suurena apuna. Ja poikakin on saanut olla kotona pidempään.Pojan päiväunien jälkeen lähdimme kauppaan hakemaan jääkaappiin vähän täytettä. Samalla hain tilaamani tuotteet postista. Ilmeisesti se talvi jo vilahtelee mielessä, kun tilasin muun muassa hiihtopipon ja kypärän lautailua ajatellen, Onhan se jo korkea aika alkaa itsekin käyttämään kypärää rinteessä. Jotenkin sitä on alkanut varovaisemmaksi lapsen syntymän jälkeen. Hyvä niin! Muutenkin tuntuu,  että olen hissijonossa ainoa, joka ei ole vielä järkiintynyt käyttämään kypärää. Siihen aikaan, kun aloin laskettelemaan kenelläkään ei tainnut olla kypärää, paitsi ehkä syöksylaskijoilla =). Nyt kuitenkin näyttäisi olevan kypärä aika lailla kaikilla. Ja nyt myös minullakin =). Tilasin myös Helly Hansenin paidan ulkoilu- ja kotikäyttöön. Oli kyllä niin mieluiset ostokset, että heti piti laittaa uusi paita päälle ja kokeilla pipoa. Tulisipa nyt vain sitä lunta, että pääsisi testaamaan kypärää tunturiin. Tai no....nautitaan eka tästä syksystä! =).


Vielä täytyy mainita tähän loppuun, että olipas ihanaa mennä valmiiseen pöytään, kun mies on tehnyt ruoan valmiiksi. Itse sain rauhassa kirjoitella blogia ja täytellä varhaiskasvatuksen aloituskeskustelua varten nivaskan papereita. Poikakin lähti hiippailemaan yöunille jo. Vaarana tosin, että heräämme aamulla sitten jo ennen seitsemää. 

Ensimmäisen Tavallinen torstai -postauksen pääset lukemaan täältä.

Oma Aika -lehti kampanjahintaan: 4 kk vain 20,00! Tilaajalahjaksi saat Ivana Helsinki Muumi-pikkulaukun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit! =)