UA-80442521-1

torstai 11. elokuuta 2016

Tavallinen torstai

Meidän aamu alkoi pötköttelyllä ja lastenohjelmia yhdessä katsellen. Taisi olla ensimmäinen kerta, kun poika malttoi makoilla pitkään, kun normaalisti pötköttelyn kesto lasketaan nanosekunneissa. Soitettiin myös papalle. Poika eilen oppi sanomaan "appa" ja on niin innoissaan uudesta taidostaan, että papalle pitäisi olla soittamassa jatkuvasti. Ei tosin huomattu katsoa kelloa, joten herätettiin pappa ja mummi jo kahdeksalta aamulla. Vielä näyttäisi olevan siis varttuneita ihmisiä, jotka eivät nouse ylös viideltä aamulla keittelemään kahvia =).

Hitaat aamut jäävät meillä kohta vähemmälle, kun itse aloitan opiskelun ja töitäkin olen ajatellut siinä sivussa tehdä mahdollisuuksien mukaan. Nyt siis elokuu vielä aikaa nauttia rauhallisista aamuista ja poikakin saa nukkua pitkään. Poika on ollut nyt erityisen seurallinen ja haluaa osallistua aivan kaikkeen. Pyykinpesussa vierähtää hetki, kun poika haluaa laittaa pyykit yksitellen koneeseen. Kun viikkaan puhtaat pyykit, poika haluaa toimittaa ne kaappiin yksitellen. Viikkauksesta ei tietenkään sen jälkeen ole tietoakaan. Kotityövillitys menee kyllä ihan varmasti jossain vaiheessa ohi ( teini-iässä siitä ei ole jäljellä enää rippeitäkään). Myös kirjaa maltetaan nyt paremmin kuunnella äidin kylkeen nojaten. Ihania hetkiä <3

Pieni apulainen <3


Päivällä pyörittelin ruoaksi lihapullat ja ruskeankastikkeen. Uusia pottuja saa vielä omastakin maasta. Kastikkeen kohdalla täytyy myöntää, että käytän sen tekemiseen ruskeakastike-jauhetta. Itse tehty ruskeakastike on niin hyvää, mutta en ole koskaan oppinut tekemään sitä oikein. En ole kyllä kymmeneen vuoteen tainnut enää yrittääkään, kun se oli kerta toisensa jälkeen syömäkelvotonta. Mies puolestaan tekee tosi hyvän kastikkeen. Pitääkin ottaa oppitunti häneltä =). Tai, jos joku osaa vinkata täällä, kuinka se oikeaoppisesti tehdään!?

Alkuillasta vein perheen pienimmän papan ja mummin luo hoitoon reiluksi tunniksi, jotta ehdin polkujuoksemaan. Alkoi jo häiritä, kun en ollut kohta viikkoon käynyt juoksulenkeillä. En tiedä miten on ollut jotenkin niin hektinen viikko ja olen muutenkin ollut niin väsyksissä, että en ole saanut lenkkareita vedettyä jalkaan. Sain lenkkikaveriksi kaverin, joka ei ole liiemmin lenkkeillyt kävellen tai juosten. Näyttäisi siltä, että hänkin innostui juoksemisesta ja toivonkin, että saan hänestä lenkkiseuraa useamminkin.

Kun kotiuduttiin, poika laittoi samantien yöunille, kun oli puuronsa saanut jo pappalassa. Perheen 12v oli lämmittänyt puusaunankin valmiiksi. Olipa ihana päästä löylyihin ja asettua viltin mutkaan sohvalle ja näpytellä blogia tästä tavallisesta, mutta melko täydellisestä torstaista =).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit! =)