UA-80442521-1

sunnuntai 7. elokuuta 2016

Esineet ja asiat järjestykseen ( Sisältää alennuskoodin! )


Lokerikon hankinta

Mietittiin pojan kanssa mitä tehtäisiin. Tavallisesti lähdettäisiin aurinkoisella ja tyynellä säällä merelle, mutta veneilyyn ei ole tänä viikonloppuna aikaa, koska miehen täytyy saada piha valmiiksi ennen sateita ja Norjan reissua. Hypättiin pojan kanssa autoon ja nakattiin pojan rattaat takakonttiin. Kurvailtiin ensimmäiseksi ostamaan tukeva lokerikko rattaisiin. Olin jo lopen kyllästynyt tavaroita pursoaviin taskuihin ja kyykkäämään kärryjen alaosasta milloin lompakkoa ja milloin pojan vesipulloa. Olin jo katsellut netistä sopivia lokerikkoja, mutta en osannut päättää, millä hahmon kuvalla sen haluaisin. Mies sai auttaa lopullisessa päätöksenteossa =). Lokerikkoon ja sen eri hahmoihin pääset tutustumaan täältä .  Lokerikkoa on helppo vaihtaa vaunusta toiseen teippikiinnityksen ansiosta. Meillä kulki lokerikossa mukana pojan nokkamuki, välipala ja tutti, sekä oma vesipullo, lompakko ja puhelin. Vieläpä järjestyksessä ja ilman, että lokerikon pohja olisi alkanut roikkua ikävästi.

Lastentarvike Vesselit tarjoaa teille -10% alennuksen 3Sprouts-lokerikoista ja Beatrix NY -repuista. Alennuskoodi: tyynellä_säällä. Myymälästä saat samat alennukset mainitsemalla blogini. Koodi on voimassa  21.8.2016 saakka.  Huomaathan, että verkkokaupassa on tällä hetkellä myös ilmainen toimitus.

Uusi 3Sprouts-lokerikko toimittaa tehtäväänsä.Seuraavaksi järjestykseen aikataulut

Kun kerran rattaissa on organizer, niin samallahan sitä laittaa aikataulunsakin järjestykseen.
Löysin nimittäin Anttilan alennusmyynnistä itselleni lukuvuosikalenterin, joka varmasti tulee käyttöön, kun opinnot alkavat ensi kuussa, töitäkin jatkan toisinaan ja pikku poika aloittaa osa-aikaisena päiväkodissa. Omat harrastukseni yritän pitää aikatauluista riippumattomina. Harrastuksina olen ajatellut pitää juoksun alkeet ja ottaisin syksyllä ohjelmistoon squasin kerran viikossa. Onhan sitä jo siinäkin.

Onko tämä lupaus?

Kaupan hyllyllä pähkäilin, millaisen kalenterin ostaisin. Ajattelin, että minun pitäisi ostaa joku hieno ja naisellinen, tai ainakin aikuismainen kalenteri. Mutta valitsin kaikesta huolimatta Smurffi-kalenterin. Ehkä toivoin kalenterin kannen antavan lupauksen stressittömästä vuodesta. Taitaa kalenterin sisältö olla kuun vaihteessa jo ihan muuta, kuin kiireetön. Olen kuitenkin tyytyväinen, että kerrankin löysin itselleni jotain. Myös tämä ostos tuli tarpeeseen.


Jäätelökioskin herkkuja


Leikkipuistoon ja päiväunille


Leikkipuistossa

Seuraavaksi suunnistimme leikkipuistoon. Saimme seuraksemme myös kaverini ja hänen kaksi lastaan. Tällä kertaa poika ei säntäillyt paikasta toiseen, vaan tyytyi pääasiassa lekottelemaan keinussa. Päiväuniaika oli mennyt jo pari tuntia sitten. Pojan päiväunille laittaminen on pääasiassa ihan luvattoman helppoa. Päiväunille laitamme yleensä ennen puoltapäivää. Joko vien pojan nukkumaan tai poika itse menee pinnasängyn luo ja sanoo "mammaa". Laitan vähän maitoa nokkamukin pohjalle ja annan pojalle tutin käteen ja poistun huoneesta. Yöunille laittaminen on ihan yhtä helppoa. Ainakin toistaiseksi! Toisinaan tulee kausia, kun poika yöllä havahtuu pariin otteeseen ja haluaa vettä tai "mammaa". Vielä, kun saisi yötkin kokonaisiksi, niin jäisi itsellenikin enemmän energiaa opiskeluun ja töissä kulkemiseen. Osaltaan nämä helpot nukkumaan menot ovat selkeiden rutiinien ansiota. Mutta vaihe se on tämäkin. Muuta en uskalla edes toivoa =). Varmasti vielä tämänkin asian kanssa kiristellään hampaita. Kunhan ei ihan vielä!

Tällä hetkellä oloni on rauhallinen. En muista kertaa, milloin olisin käynyt kylästelemässä, kaupassa tai yhtään missään muuallakaan, ilman, että kokisin kiireentunnetta. Nyt ollaan pojan kanssa kuitenkin vain kuljettu ja katseltu ympärille, viisi tuntia! Ilmaan minkään valtakunnan huolta siitä, mitä pitäisi tehdä. Nautiskelen vallitsevasta ja arvatenkin ohimenevästä olotilasta. Istun äitini takapihalla, kirjoitellen blogia ja poika nukkuu rattaissa varjossa.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit! =)