Pojatkin valmistivat itselleen vähän välipalaa ja näytti maistuvan.
Paahtoleipien paistopinnoille laitettiin luonnollisesti voita. Leipien väliin paholaisen hilloa, venäläistä meetwurstia, juustoa, suolakurkun paloja, jalapenoa. Ja voihan sinne laittaa melkein mitä mieli tekee, mutta meiltä löytyi juuri nuo ainekset. Ai että on hyvää, kun harvakseltaan tekee.
Anoppi toi meille pari viikkoa sitten Paholaisen hilloa. Purkki venyi jonku aikaa jääkaapissa, eikä kukaan älynnyt sitä käyttää. Kun se vihdoin avattiin, se meni kuumille kiville samantien. En tiedä mihin kaikkeen sitä on käytetty, mutta purkki ainakin on tyhjä. Sitä siis täytyy tekaista lisää.
Paholaisen hillo
800g chili-tomaattimurskaa (= 2 prk)
400g punaista paprikaa ( = 2 kpl)
1 sipuli
6 valkosipulinkynttä
Pilko pieniksi (paprika, sipuli ja valkosipuli)
1tl suolaa
1tl mustapippurirouhetta
2tl oreganoa
1/2 dl etikkaa (esim. omenaviinietikka)
1 pkt Dansukker hillo-marmeladisokeria
1) kaada tomaattimurska kattilaan
2) lisää pilkotut ainekset + mausteet
3) keitä 30-40 min miedolla lämmöllä välillä sekoitellen
4) lisää etikka ja sokeri. Kiehauta ja keitä noin 5 min
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiva, kun kommentoit! =)