UA-80442521-1

lauantai 13. elokuuta 2016

Paholaisen hillolla herkuttelua

Kaivettiin joku tovi sitten voileipägrilli kaappien uumenista taas vähäksi aikaa käyttöön. Sen verran on eri vempeleitä kerääntynyt keittiön tasoille, että osa voi huoletta olla kaapissa pidemmänkin aikaa.

Pojatkin valmistivat itselleen vähän välipalaa ja näytti maistuvan.
Paahtoleipien paistopinnoille laitettiin luonnollisesti voita. Leipien väliin paholaisen hilloa, venäläistä meetwurstia, juustoa, suolakurkun paloja, jalapenoa. Ja voihan sinne laittaa melkein mitä mieli tekee, mutta meiltä löytyi juuri nuo ainekset. Ai että on hyvää, kun harvakseltaan tekee.



Anoppi toi meille pari viikkoa sitten Paholaisen hilloa. Purkki venyi jonku aikaa jääkaapissa, eikä kukaan älynnyt sitä käyttää. Kun se vihdoin avattiin, se meni kuumille kiville samantien. En tiedä mihin kaikkeen sitä on käytetty, mutta purkki ainakin on tyhjä. Sitä siis täytyy tekaista lisää. 

Paholaisen hilloa purkitettuna


Paholaisen hillo

800g chili-tomaattimurskaa (= 2 prk)
400g punaista paprikaa ( =  2 kpl)
1 sipuli
6 valkosipulinkynttä

Pilko pieniksi (paprika, sipuli ja valkosipuli)

1tl suolaa
1tl mustapippurirouhetta
2tl oreganoa
1/2 dl etikkaa (esim. omenaviinietikka)
1 pkt Dansukker hillo-marmeladisokeria

1) kaada tomaattimurska kattilaan
2) lisää pilkotut ainekset + mausteet
3) keitä 30-40 min miedolla lämmöllä välillä sekoitellen
4) lisää etikka ja sokeri. Kiehauta ja keitä noin 5 min
5) purkita

Yllä oleva ohje on hieman muunneltu versio Kotikokki-sivuston ohjeesta



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit! =)