UA-80442521-1

lauantai 20. elokuuta 2016

SyKsY! (Vinkkaa ja linkkaa blogisi)

Syksy tulee! Vaikka kesästä pidänkin, syksyssä on myös puolensa. Ensimmäiset hämärät ja tällaiset kunnon pimeät saavat minut kaivamaan taas esille kynttilät ja lyhdyt. Vielä, kun ilmat vähän viilenevät lisää, leivinuuniinkin saa raapaista tulet. Tämän perjantai-illan erityiseksi tekee se, että muu talonväki nukkuu jo. Vein mieheni istumaan iltaa kavereidensa kanssa. Olin asennoitunut istahtamaan sohvan nurkkaan villasukat jalassa ja katsomaan jonkun hyvän leffan. Ihan itsekseni. Telkkarista ei kuitenkaan tullut mitään kiinnostavaa, joten tyydyin laittamaan muutaman kynttilän palamaan ja aukaisin läppärin blogien lukemista varten. Ajattelin etsiä blogien merestä muutaman vasta-aloittelevan blogin, joihon tutustua syysiltoina. Ehkä en osaa etsiä oikeista paikoista, kun törmään jatkuvasti vain luetuimpiin blogeihin. Mutta missä on ne blogit, jotka on lähiaikoina perustettu. Haluaisin löytää kivan blogin, jota innostuisin seuraamaan ihan alusta asti. Vinkkaathan oman blogisi tai muun blogin, jota voisit suositella luettavaksi.On kyllä ihanaa ottaa hetki itselle! Mielessä kävi ottaa näin puolenyön maissa pienet tirsat, mutta sehän tarkoittaisi yöunille laittoa! Ei, nyt valvotaan, vaikka tulitikut silmissä.
Viikolla ollaan käyty vanhempainillassa, piharemonttikin on lähes valmis. Mieskin sai aloittaa toisen pätkän kesälomaansa. Kovin on ollut sateista, mutta se on antanut hyvän syyn leipomiseen ja muihin sisähommiin, joita ei aurinkoisella säällä viitsi jäädä sisälle tuuhistelemaan. Tänään valmistui omenapiirakka, jossa meni kyllä pieleen kaikki mitä ikinä voi vain mennä pieleen. Hyvin se näytti kuitenkin maistuvan. Perheen 12-vuotias tarjoutui jopa syömään taikinan, ettei minun tarvitsisi enää tuskailla piirakan tekemisen kans yhtään enempää =).

Huominen meneekin sitten pakatessa Norjan reissua varten. Valjastetaan mummot ja papat talonvahdiksi ja huolehtimaan lapsukaisista muutamaksi päiväksi, kun käydään muutaman päivän miniloma ihan vain kahdestaan. Joko saa potea huonoa omaatuntoa?

Niin....ja vielä ehdit lunastamaan -10% tarjouksen Lastentarvike Vesseleiltä rataslokerikosta ja Beatrix NY -repuista koodilla tyynellä_säällä. Tarjous päättyy sunnuntaina 21.8.

2 kommenttia:

  1. Miniloma ilman lapsia kuulostaa mahtavalta! Hyvää lomaa.

    Ja yksi lähiaikoina perustettu blogi löytyy kukkahattuaiti.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Hei! Niin ja kiitos :). Käynpäs tutustumassa blogiisi, kun reissusta kotiudun.

    VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit! =)