UA-80442521-1

maanantai 5. syyskuuta 2016

Väsyneitä, mutta onnellisia


Ensimmäinen hoitopäivä meni hyvin, mitä nyt itse tirautin muutamat kyyneleet. Poika jäi vilkuttamaan kiltisti, joskin vähän hämmentyneenä siitä, että äiti itkeä pillittää. Sain myöhemmin hoitotädiltä tekstiviestin, jossa kerrottiin, että kaikki menee hyvin ja E on nyt päiväunilla. Oli nukkunut 2.5h!! Sain olla rauhallisin mielin koulunpenkillä ja keskittyä opiskeluun liittyvään ensimmäisen päivän informaatiotulvaan.

Itsellä ensimmäisen koulupäivän kaksi ensimmäistä tuntia oli yhtä hereillä pysyttelemistä, kun poika tahtoi mammaa ja vettä kolme kertaa yön aikana. Liekö jäänyt tavaksi, kun viikko sitten oli kovassa kuumessa, niin sai juoda runsaasti yölläkin. Pikku hiljaa, kun päästiin itsekin osallistumaan ja toimimaan ryhmissä, alkoi väsymyskin kaikota. Muutamien kanssa ehdittiin vähän tutustuakin. Huomenna päivä uus! Intoa riittää, mutta aikaa saisi olla enemmän. Taidan jättää tänään kirjoittamisen vähemmälle ja laittaa nukkumaan ajoissa.
Poikakin simahti samantien. Minäkin olen valmis luopumaan tänään "omasta ajasta". Jaksan olla huomenna parempi koululainen :).
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit! =)