UA-80442521-1

perjantai 23. syyskuuta 2016

Tavallinen torstai 6

Voi, kunpa olisi saanut nukkua vähän pidempään. Poika ei ole inkkunut maitoa enää, mutta kovin levottomasti nukkui kuitenkin edellisen yön. Ei muuta, kun ylös ja poika viemään päivähoitoon ja perheen 12-vuotias käyttämään hammaslääkärissä. Tältä päivältä opiskeluun liittyvä parityön tekeminen oli peruttu, joten päätin, että alan tutustumaan, miten niitä ryhmätöitä tehdään pilvipalvelussa.


Loppujen lopuksi päivä (tai ne muutamat tunnit) meni siihen, että kävin kaupoista etsimässä pojalle toppatakkia ja tulin ulos itselle ostetun neuleen ja farkkujen kanssa. Kerrankin! Tai löytyi sieltä Icepeakin toppahanskat myös perheen 6.luokkalaiselle. Usein lähden itselleni etsimään jotain, mutta kaupasta tullessa kaikille muille on löytynyt jotain, paitsi itselle. Ruokakaupassa lastasin kolme kassillista ruokaa kärryihin ja kävin tukkimassa ne kauhealla kiireellä jääkaappiin ja hain pojan hoidosta. Hänellä oli tänään muutenkin lyhyempi hoitopäivä. 

On se yhtä taistelua itsensä kanssa, jos poika on päivähoidossa ja itselle jää opiskelusta vähänkin luppoaikaa, tuntuu, että pitäisi poika hakea pois hoidosta. Muutenkin tunteja taitaa tälle kuulle kertyä vain reilu 60h, vaikka maksu peritään sopimuksen mukaan (81h-105h). Meillä ei ole varahoitopaikkaa, siltä varalta, jos peruutuksia tulee perhepäivähoitajan puolelta. Tunnit menevät sitten vain omasta pussista.

Olin niin innoissani Cubukselta löytämistäni mustista farkuista ja neuleesta, että aloin heti suunnitella leffa- ja ravintolailtaa. Olin taas hyvän aikaa kulkenut lähes pelkillä ulkoiluvaatteilla, lukuunottamatta opiskelun lähiopetuspäiviä. Onpa virkistävää pukeutua jälleen, kuin ihmiset! 

Illalla pääsimme miehen kanssa kahdestaan rantasaunomaan. Oli niin rentouttavaa saada istua löylyn lämmössä ja jutella niitä näitä kuunnellen samalla "mökkiradiota".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit! =)