UA-80442521-1

torstai 8. syyskuuta 2016

Tavallinen torstai 4

Aamu aukeni karmivassa kurkkukivussa. Mukana seurasi nuha ja lämpöily. Eli kaikki ne suunnitelmat, jotka olin ajatellut tänään toteuttaa, jäivät ajatuksen tasolle. Koulutehtävätkin saan palautettua lähempänä deadlinea.

Ei auttanut muu, kuin lähteä varalta nieluviljelyyn. En muista eläissäni sairastaneeni näin kovaa kurkkukipua. Pikku pojan kanssa kotona olo kipeänä kyllä menee jotenkin, mutta pelkään tartuttavani pojankin. Soitinkin pojan isovanhemmille, josko haluaisivat pojan muutamaksi tunniksi kylään. Sain tehtyä ruoan kuitenkin. Kaiken muun ajan vain makoilin, eikä olo ole kummentunut ollenkaan. Aivan hirvittää laittaa nukkumaan, jos yö on täynnä tukkoisuutta ja kuivan ja kirvelevän kurkun kanssa valvomista.

Torstai ei ollut siis kovinkaan kummoinen. Pelkkää makoilua. Eräs asia on kuitenkin puhututtanut, jopa naurattanut, kun asialle ei oikein mitään mahda. Ja hyvähän se on, että lapset liikkuu. Mutta onko mitään mahdollisuutta välttää alakouluikäisen kenkien kuluminen? No ei ole! 4-5 kengät joka kesäkuu-syyskuu. Ainakin aktiivisilla pojilla on tämä ongelma. Kengät kenkien perään kuluvat puhki. Pohjat irtoilevat ja vesi ja hiekka valuu sisään. Uudet kengät kaupasta ja sama homma taas 3-4 viikon päästä. Niinkuin eräs totesi: "ei ne sohvalla istumalla ole kuluneet". Aivan, sen vuoksi tämä kenkäruljanssi onkin siedettävällä tasolla :).Nyt ottamaan kaikki vitamiinit ja oloa helpottavat lääkkeet, jos saisi unenpäästä kiinni. On kyllä niin kurja olo. Pysykää terveinä! :)Lue myös Tavallinen torstai 1, 2 ja 3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit! =)