UA-80442521-1

perjantai 30. syyskuuta 2016

Tavallinen torstai 7

Tavallinen torstai starttasi epätavallisella yöllä. Häkävaroitin herätti keskellä yötä ja juoksentelin pitkin taloa etsien jakkaraa ja samalla kuulostellen oloani, onko minulla huonovointisuutta tai muuta häkämyrkytykseen liittyviä oireita. Ei ollut. Siispä varoitin pois katosta ja takaisin unten maille. No ei ihan. Valvoin puolikahdesta lähemmäs puoli kuutta, kun en uskaltanut enää silmiä ummistaa, jos meillä onkin häkää sisällä. Sitä kun ei oikein mitenkään voi tarkistaa, kun se ei näy eikä tuoksu. Varoitin oli kuitenkin hälyttänyt, eikä kyse ollut pattereiden loppumisesta. Kaikki oli kuitenkin kunnossa ja lopulta pääsin uneen. Poika tosin heräsi flunssaisena 07, joten ylös vain ja aamupuurolle.

Tänään oli siis vapaapäivä. Eilen jo päätin, että nämä seuraavat neljä päivää vietetään pojan kanssa tiiviisti leikkien ja pyrin olemaan erityisen läsnä. Poika on itse kiltteys, myös päivähoidossa. Nyt on kuitenkin pari kertaa poika heittäytynyt maahan kiukuttelemaan, kun menen hakemaan häntä hoidosta. En osaa ainakaan vielä sanoa mistä on kyse. Temppuileeko hän sitä, että hänet on jätetty päiväksi hoitoon? Vai onko erityisen reippaana oleminen ollut raskasta? Kotia päästyämmekin hän roikkui kaulassani ja halasi tiukasti. Ehkä hänellä oli ollut yksinkertaisesti ikävä. Tietenkin podin huonoa omaatuntoa, kun olen joutunut viemään hänet hoitoon jo kolmena perättäisenä päivänä. Näiden tuntemusten kanssa saan taistella varmaan usein jatkossakin.

Koska poika sairastaa, niin kävimme vain tekemässä pakolliset ruokaostokset ja palasimme kotiin leikkimään. E:lla virtaa riitti flunssasta huolimatta. Meno oli kovaa, joskin välillä flunssa kiukututti poikaa, eikä päiväunistakaan oikein tahtonut tulla mitään. Säälittää niin tuo pikku mies. Toivottavasti flunssa menisi pian ohi.

Mieheltä tuliaisiksi pinkki ruuvimeisselisetti

Niin ja sainhan minä tuliaisiakin :). Silloin tällöin mies tuo kukkia tai jotain hyvää kaupasta. Tällä kertaa sain pinkin ruuvimeisselisarjan :D. Tällä voi olla tekemistä sen kanssa, että saatoin päivän aikana soittaa muutaman kerran miehelle töihin ja kysellä "mistä löytyy ruuvimeisseli ja miksi se ei sitten ole siellä".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit! =)