UA-80442521-1

sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Koulunpenkille ja päivähoitoon

*mainoslinkki

Kääk! Huomenna on ensimmäinen päivä AMK:ssa. En oikein tiedä miten pitäisi suhtautua. Toisaalta jännittää ja toisaalta asia tuntuu vieläkin niin kaukaiselta. En osaa kuvitella istuvani koulunpenkillä. Opiskelen monimuotona, joten lähiopetuspäiviä ei ole montaa kuukaudessa, mutta kotona kirjoitettavaa on varmasti senkin edestä. Nyt siihen on mahdollisuus. Käytän pojan päivähoitopäiviä opiskeluun ja työntekoon. Kun minulla ei ole töitä, pojan ollessa päivähoidossa kirjoitan tehtäviä koko päivän. Pojalla on noin 3-4 hoitopäivää viikossa. Olen osan päivistä tehnyt lyhemmiksi, jotta hoitoura ei muodostuisi pienellä kovin raskaaksi.

Päivähoitouran alussa


Viime aikoina poika on nukkunut vähän huonommin, joten omatkin yöunet on ollut melko katkonaisia. Ei haittaisi, jos saisi jostain lisävirtaa. Virtalähteenä toimii liikunta (joka on pari viime viikkoa ollut tauolla täysin) ja kesän tauon jälkeen sai taas alkaa popsimaan D-vitamiinia* ja taitaa olla tarpeen ostaa loputkin aakkosista. Olisi hyvä olla virtaa varastossa edes sen verran, että saa vääntäydyttyä lenkille asti. Lenkin jälkeen kyllä on jo enemmän energiaa. Joskus todella väsyneenä lenkistä ei nauti, vaan jokainen askel tuntuu kuin raahaisi kivirekeä perässä ja pää on niin tukkoinen, että kävely tuntuu omasta mielestä hoipertelulta.....tiedä vaikka se näyttäisikin siltä. Kahviakaan en juo, joten ei kelpaa sekään hätäratkaisuksi uupuneisiin aamuihin. Juoksemaan siis! :)


Jos nyt lähdettäisiin siitä, että ensi yö nukutaan kunnolla. Aamulla ajoissa poika perhepäivähoitoon ja itsekin ajoissa kouluun muistaen ottaa läppärin ja tarvittavat paperit mukaan, pojan laukkua unohtamatta.  Ehkä aamurumba alkaa luonnistua jo ekan viikon jälkeen. Aikaisemmin kun ei ole pitänyt poikaa aamulla herätellä ja kammeta aamutoimiin, kun isovanhemmat ovat tulleet hoitamaan poikaa kotia. Se oli helppoa aikaa se! :)

Huomenna iltasella kirjoittelen siitä, miltä se opiskelu maistui ja millainen päivä pojalla oli hoidossa. Jännittävä päivä meillä molemmilla :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit! =)