UA-80442521-1

keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Käyttökelpoinen idea, kaikille meille! =)

Tällä kertaa halusin tehdä pienen pieniä muutoksia kotiin. Yhtään ainoaa tavaraa tai huonekalua tänne ei enää mahdu, ennen kuin luovutaan vanhoista. Mutta pienellä vaivalla saa uuden ilmeen moniin paikkoihin. DC Fixaus! Idean sain kaverilta! Kiitos hänelle <3

Päällystin DC Fixillä ensimmäistä kertaa, joten halusin tehdä pari kokeilua, ennen kun päällystän kaapin oven tai muodoltaan vaikeampia kohteita. Aion pitää DC Fixauksen maltillisena, jottei pian puolet kodista ole päällystettynä muovilla. Se menisi jo mauttomaksi.

Ohjeita DC Fix -kalvon käyttöön

Asentaminen ei ollut vaikeaa tällaiselle hätähousullekaan
DC Fixiä on saatavilla jos jonkin näköistä. Itselläni on toisinaan "ikävä" entisen kotini vanhan lautalattian näköistä laminaattia. Ajattelinkin seuraavaksi tilata samantyylistä kalvoa, jolla päällystäisin eteisen vaatekaapin sivuseinän, joka näkyy olohuoneeseen.

Kontaktimuovi oli melko helppo käsitellä. Muutama kupru tuli, mutta sain vedettyä ne lastalla pois ja pari sitkeää kuprua puhkaisin mattoveitsen kärjellä ja pyörittelin ilmat pois. Jäljestä tuli niin siisti, etten löytänyt kohtaa enää itsekään, vaikka muistin suurinpiirtein sen sijainnin.

Lattialämmityskaapin uusi ilme
DC Fixiä löytyy vähän joka paikasta nykyään; Prismoista ja Bauhausista nyt ainakin. Lisäksi vastaavia tuotteita myy verkkokauppa AliExpress *, joka kannattaa ehdottomasti tsekata. Sieltä löytyi tapetteja, 3D-pintoja ja DC Fixin kaltaista kalvoa. Aivan upeita juttuja, joita en osannut kuvitella olevan olemassakaan. Jossain vaiheessa meidän pienimmäinenkin saa oman huoneen ja sain AliExpressiltä niin huikeita ideoita, että tuskin maltan odottaa!

Jämäpalasta uusi ilme yöpöydälle
Jos innostuit, käy ahmimassa ideoita Facebookin Dc Fix Kontaktimuovi Tuunaajat -sivustolta.

Jos olet jo DC Fixaillut, niin laitathan kommenttikenttään ideoita tai lähetä fixauskuvasi sähköpostiini tyynellasaalla@gmail.com, mikäli kuvan saa julkaista. Laitathan mukaan nimesi tai nimimerkin, jonka saisi mainita kuvasi yhteydessä. Mielelläni tekisin jutun, jossa esittelisin muidenkin ideoita ja toteutuksia! 

* mainoslinkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit! =)