UA-80442521-1

perjantai 9. syyskuuta 2016

Sairaspäivä + blogien selailua = uusi idea kotiin

Näyttäisi siltä, että flunssa vain jatkuu. Poika laittoi päiväunille jo klo 9 ja jos olisin ymmärtänyt toimia oikein, olisin myös levännyt kuumetta vähemmälle. Tai oikeastaan lepäsinkin, hetken. Makoilin ja lueskelin paria blogia. Törmäsin ihanaan ideaan, joka sivuaa meille ajankohtaista "ongelmaa". Meillä on piha täynnä maasta kaivettuja liuskekiviä/luonnonkiviä, joille etsitään uutta kotia. Nyt kuitenkin pari niistä raahasin kotiin sisälle ja alan suunnitella myös ulos lyhdyille paikkaa liuskekivistä. Ehkä laitan kiviä eri tasoihin, joten lyhdytkin saavat lepäillä kuin eri portailla. Löysin liuskekivi-idean Checklist-blogista. Käykäähän kurkkaamassa hienot kuvat ja ideat sieltä. Tässä minun vaatimattomampi versio ideasta. Tasona toimii vanha piironki, joka on kulkenut suvussamne pitkään ja saanut sirpaleita osakseen aikoinaan Helsingin pommituksissa. 

 

Syksy on ajankohtana juuri sopiva puuhastella lyhtyjen ja kynttilöiden parissa. Leivariinkin ollaan jo kerran laitettu tulet. Voi hyvillä mielin nauttia sisällä lämmöstä ja katsella tulta, kun ulkona syyssateet ja -myrskyt pauhaavat.

Leivinuunin lämmössä

Äidin neulomat villasukat ♡


3 kommenttia:

  1. Kiva syksyinen postaus :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Tulipa ihana syksyinen fiilis postaustasi lukiessa/kuvia katsoessa. Kivat myös tuo idea liuskekivistä kynttilöiden alusina :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista :). Syksy on kivaa aikaa, mutta kuitenkin sopivan lyhyt :)

    VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit! =)