UA-80442521-1

sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Sairaspäivän puuhastelua

Niin siinä vain kävi, että meidän tunturiloma peruuntui, kun ollaan puolet porukasta kipeinä. Hiihtoloma menee siis ihan kotosalla. Virtaa on kuitenkin itsellä jo sen verran, että jotain pientä voi tehdä. Kävinkin kirppikseltä hakemassa pari lampunvarjostinta ja kaupasta spray-maalia ja ison hehkun. Tarkoituksena oli tehdä keittiönpöydän ylle lamppu. Etsin alunperin varjostinta, jossa olisi vain suoria linjoja, mutta sellaista ei tähän hätään löytynyt. Kuitenkin piti päästä kokeilemaan, millaisen lampun saisi aikaiseksi.

Kirpputorilta löytyi kaksi varjostinta

Löysin kaksi varjostinta, joista olikin kangas jo hieman revennyt. Kirppishintaa varjostimet eivät olleet nähneetkään, kun kappalehinta oli 9e! Muita varteenotettavia varjostimia ei kuitenkaan ollut, joten suostuin maksamaan niistä sen 18e. Spray-maali puolestaan maksoi 4.95e, jota menee hukan vuoksi kaksi purkkia. Pistotulpatkin joutui lampun johtoihin hankkimaan, ne maksoivat 1.95e kappaleelta. Toiseen lampuista halusin hienomman ja isomman hehkun, joten päädyin ostamaan Osramin Vintage 1906 -hehkun, jolla hintaa oli 16.95e. Yhdelle lampulle tuli siis hintaa jopa 32.85e.

Käytännössä varjostimesta tarvitsi repiä vain kankaat irti ja maalata spraylla osat matta mustaksi. Osista hiottiin ensin kiilto pois ja puhdistettiin asetonilla, jotta mahdolliset rasva- ja likajäämät  eivät haittaisi maalin tarttumista. Pistotulppa piti myös liittää, mutta ne hommat ovat automaattisesti mieheni hommia. Voi olla, että mies välillä vähän tuskastuu uusista ideoistani, sillä se tietää yleensä myös hänelle automaattisesti pikku hommia =). 


OSRAM Vintage 1906

Keittiönlamppu valmiinaPoimi mukaasi Finnish Art Shopin alennuskoodi. Koodilla tarjous5 saat 5% alennuksen kaikista Canvas-tauluista. Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin. Koodi on voimassa 31.12.2017 saakka.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit! =)