UA-80442521-1

maanantai 13. maaliskuuta 2017

LumiLinnassa

Kävimme vierailulla Kemin LumiLinnassa. Lumilinnassa oli paljon hienoja yksityiskohtia, mutta täytyy sanoa, että LumiLinna ei ulkoapäin katsottuna välttämättä houkuttele maksamaan pääsylipuista aikuiselta 15e ja lapselta 9e. Alle 4-vuotiaat pääsevät linnaan sisälle maksutta. Näkemisen arvoinen linna kuitenkin on. Teemana tänä vuonna oli luonnollisesti Suomi 100 vuotta. Lisää vuoden 2017 LumiLinnasta voit lukea täältä.

Maan korvessa kulkevi lapsosen tie
LumiLinnan sisällä oli ravintola, jossa saattoi nauttia vaikkapa lämpimän kaakaon, mintulla tai ilman. Yli 5-vuotiaille lapsille löytyy LumiLinnan sisäpihalla oleva liukumäki, josta lasketaan renkailla.
Omaa pulkkaa meille ei sattunut mukaan, eikä infossakaan ollut niitä vuokrata. Siinä olisikin parannusehdotus LumiLinnan väelle. Muutama rattikelkka tai pulkka vuokralle tai lainattavaksi, niin pienimmätkin jaksavat kulkea mukana pidempään. Ulkomaalaiset perheet, eivätkä kyllä kotimaanmatkailijatkaan kuljeta välttämättä omia pulkkia mukanaan.
Ville Haapasalo / LumiLinna 2017


Lumilinna on avoinna 9.4.2017 saakka, joten vielä ehtii!. Koska linnassa ollaan sisätiloissa, ei ilmoillakaan ole niin väliä. Mikäli on käymässä kauempaa Meri-Lapin alueella lomailemassa, kannattaa lapsiperheen samalla katsastaa Tornio-Haaparannan Duudsonit Activity Park.


2 kommenttia:

  1. Tuolla ei ole tullut koskaan vielä käytyä, mutta haluaisin joskus siellä kyllä käydä. Olen vain ihania kuvia sieltä nähnyt! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieno oli! Harmittaa, kun en ehtinyt sen enempää kuvia näpsiä, kun lapsi viuhotti sellaista kyytiä eteenpäin, ettei juurikaan ehtinyt zoomailemaan :)

      Poista

Kiva, kun kommentoit! =)