UA-80442521-1

keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Hiihtolomailua?

Lomareissut, kuten nyt hiihtoloma tunturiin, tehdään nykyään (näköjään) pienellä porukalla. Isommat lapset jäävät kotiin talonvahdeiksi ja 12-vuotias pääsee kaverinsa mukaan viikoksi Ylläkselle. Meidän mukaan lähtee siis vain perheen pienin, E 1v 10kk. Lisäksi otin vastaan töitä neljälle päivälle, joten lomareissusta muotoutuu vain pidennetty viikonloppu Pyhälle. Opiskelen uutta ammattia nyt ensimmäistä vuotta ja ensimmäinen harjoittelu poiki heti keikkatöitä. Töitä on odotettavissa varmasti kesäksikin. Pitäisi kuitenkin muistaa pitää opiskelu edelleen etusijalla, ettei käy niinkuin aikoinaan, että opiskelut jäivät kesken, kun työt veivät mukanaan.


Ja onhan se mukava päästä pitkän harjoittelun ja etätehtävien kanssa pakertamisen jälkeen ansaitulle lomalle. Tosin loma voisi tuntua enemmän lomalta, jos kummittelemassa ei olisi kaksi etätehtävää, niistä kun ei tahdo päästä eroon millään, vaikka kuinka niiden kanssa väkertää. 

Reissun tarkoituksena on päästä vähän hiihtelemään ja ulkoilemaan, ylipäänsä irtautumaan arjesta hetkeksi. Rinteeseen ei taideta tällä kertaa lähteä, kun kummankin pitäisi käydä laskemassa yksikseen, sillä välin, kun toinen on pojan kanssa asuntovaunulla tai ulkoilemassa. Ilmeisesti Pyhän välinevuokraamosta saa vuokrata ahkioita päiväksi, joten voihan olla, että pääsemme kokeilemaan, kuinka hiihtäminen onnistuu ahkio perässä. Se olkoon miehen heiniä =).


Lomailuvinkkinä kannattaa kurkata Cityshopparin edut! Muutamia mainitakseni Cityshopparin eduista löytyy matkailuun liittyen muun muassa Viking Line, Tallink City Hotel, Spahotel Sveitsi, Silja Line, Hotelli Haikonkartano. Unohtamatta lukuisia muita etuja. Niitä löytyy joka lähtöön. Kannattaa siis kurkata! Tilaa Cityshoppari vuodelle 2017 * Cityshopparin eduista kerroinkin jo omakohtaisen esimerkin aikaisemmassa postauksessani, jonka pääset lukaisemaan tästä.

*mainoslinkki


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit! =)