UA-80442521-1

tiistai 18. heinäkuuta 2017

Grillikota valmis

Grillikota on nyt valmis ja pari kertaa on ehditty jo tulistellakin. Viimeksi perjantaina, kun pidettiin kavereiden kanssa tyttöjenilta. Olipa mukava viettää aikaa yhdessä rantasaunoen ja kodassa tulistellen. Ja pakko mainita, että käytiin jopa uimassa, vaikkakaan montaa metriä ei tarennut uida, mutta talviturkki on nyt viimein otettu pois =).


Valmis kota näyttää nyt kutakuinkin tältä:

Grillikodan verhot ommeltu Ikean kankaista


Verhot ompelin IKEAn kankaista. Kaikki kodan kolmen ikkunan verhokankaat tulivat maksamaan vain 15e. Lampaantaljoja hankittiin neljä kappaletta. Kaksi Ikeasta ja kaksi Ruotsin puolelta Rustasta. Lampaantaljat eivät ole aitoja taljoja. Hintakin oli sen mukainen. Ikean taljat maksoivat n.8e/kpl ja Rustan parempilaatuiset taljat n.15e kappale. Tietenkin olisi mukava ollut hankkia aidot porontaljat, mutta niiden kappalehinta huitelee siellä 100e korvilla, joten 400 euron satsaus takapuolen alusiin ei tuntunut mielekkäältä. Ehkäpä laitan taas loton vetämään!

Netistä näyttää löytyvän puukuksia muun muassa  Retkitukun*sivuilta. Kuksat löytyvät suoraan klikkaamalla tätä *.


Pahkasta tehty kuksa

Takkavälineet
Seuraavaksi alkaa kodan ympäristön siistiminen ja nurmikko kylvetään myös. Aivan odotan, että talvella saa laittaa ulkotulia kodalle menevän polun varteen. Ja pojan kanssa talvella pihalla ollessa ja mäkeä laskiessa lämmitellään välillä kodassa ja paistellaan makkarat. Nyt vielä nautitaan kuitenkin kesästä ja käydään tänä iltana iltapala syömässä tulen ääressä. "Letkellä mökittä" , niinkuin perheen 2v sanoo :).

Grillikota 7/2017

*mainoslinkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit! =)