UA-80442521-1

tiistai 14. helmikuuta 2017

Onnistunut päivähoitopaikan valinta

Meidän E 1v10kk on tehnyt päivähoitouraa nyt puolivuotta. Päivähoidossa hän on perhepäivähoitajalla, jossa on E:n lisäksi kolme muuta lasta. Alusta asti päivähoito on sujunut hyvin ja pidän E:n perhepäivähoitajasta. Poikaa hakiessa tahtookin käydä niin, että jään lörpöttelemään pitkäksikin aikaa perhepäivähoitajan kanssa, etenkin, jos muut lapset on jo haettu.

white-raccoon-shoes-1
Sisätossut / Pandafeet
Poika jää yleensä mielellään hoitoon, mutta niitäkin päiviä on mahtunut joukkoon, että E yrittää minultakin riisua takkia ja muutaman kerran hän on jäänyt itkemään perääni. Kuitenkin, kun menen autolle, niin hän jo iloisesti vilkuttaa ikkunasta. Niinä kertoina, kun hän on jäänyt itkemään, on itsellekin jäänyt asia painamaan mieltä ja tekisi mieli hakea poika jo aiemmin hoidosta. Olo kuitenkin helpottuu, kun hetken päästä perhepäivähoitaja laittaa viestiä, että poika on jo paremmalla tuulella ja syönyt aamupalankin reippaasti. Olen ollut tyytyväinen, että meille tarjottiin paikkaa perhepäivähoitajalta, vaikka alunperin olin hakenutkin päiväkotipaikkaa.

cream-fox-shoes-1
Sisätossut /Pandafeet
Perhepäivähoitajan ollessa sairaslomalla, E on ollut puolen vuoden aikana neljä päivää päiväkodissa, varahoitopaikassa. Sielläkin on päivät menneet hyvin, mutta toisinaan ollaan järjestetty niin, ettemme ota varahoitopaikkaa vastaan, vaan isovanhemmat ovat ottaneet mielellään E:n kylästelemään meidän työpäivän ajaksi.
white-flower-shoes
Sisätossut / Pandafeet
Päivähoitoon liittyen löysin ihanat sisätossut Pandafeetiltä. Eri malleihin pääset tutustumaan täältä*. Meilläkin päiväkotipäiviä varten hankitut perinteiset jumppatossut saavat väistyä uusien söpöjen tossujen tieltä. Ne olivatkin menneet jo huomaamatta pieniksi, eikä niissä tepastelu enää onnistu.

Palasin aikaisempiin blogikirjoituksiin muistelemaan, miltä tuntui, kun poika aloitti päivähoidon. Niistä ajatuksista voit lukea täältä

*mainoslinkki


Pandafeet.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit! =)