UA-80442521-1

tiistai 21. helmikuuta 2017

Selvää säästöä!

Opiskelijana ollessa on pitänyt totutella siihen, että tulot ovat pienet. Tulot ovat pudonneet palkkatyön jälkeen 1100 euroa. Siinä on vähän mietiskeltävää, miten muuttaa kulutustottumuksiaan. Menot on kuitenkin kasvaneet pienimmäisen jälkeen. Isommilla lapsilla puolestaan on loppuneet ja loppumassa lapsilisät, heidän menonsa eivät kuitenkaan ole pienentyneet. Arvatenkin =). Kesätöihin tietenkin heitä patistellaan, kun ikääkin on jo 18 vuoden molemmin puolin.

Koska opiskelut vievät paljon aikaa harjoitteluineen ja lähiopetuspäivineen, en voi alkaa tehdä kokopäiväisesti töitä, mutta alan tehdä opintojen ohella keikkatöitä maaliskuusta lähtien. Perheellekin haluan jättää aikaa, enkä venyttää pojan hoitopäiviä yhtään enempää.


Vaikka tulot ovat pienet, on selvää, että kaikista saavutetuista eduista ei halua luopua. On toisinaan mukava sisustaa tai käydä pieni reissu. Lapsille tietenkin hankitaan vaatteet ja urheiluvälineitä entiseen tapaan, mutta olen ollut viime aikoina tietoisempi menossa olevista tarjouksista ja vertailen huomattavati enemmän hintoja kuin ennen. Käytänkin nykyään paljon myös Cityshoppari-korttia, jolla säästän pitkän pennin shoppailureissulla.

Esimerksi, kun kävimme ostamassa perheen 12-vuotiaalle kouluvaatteita ja pidimme oikean shoppailupäivän. Alennuksia saatiin muun muassa Cubukselta ja KappAhlilta. Kävimme syömässä Subwayssa käytännössä "kaksi yhden hinnalla"- periaatteella, kun 30cm Subin sai puolikkaan hinnalla. Kaksi syö yhden hinnalla - katso lukuisat tarjoukset *. KappAhlilta puolestaan löytyi pojalle farkut, huppari ja T-paita 45e:lla, ja kun yli 40 euroa maksavista tuotteista sai alennusta 10e, vaatteille jäi hintaa 35e. Omista Cubuksen 29.95e maksavista farkusta jäi maksettavaksi 22e. Monen tunnin kaupoissa kuuhailun jälkeen kruunasimme shoppailupäivän ja yhdessä vietetyn ajan Spice Icen jäätelöannoksilla, niin ikään kaksi yhden hinnalla. Säästöä kertyi pelkästään näistä ostoksista jo 28 euroa. Käytännössä kortti tienasi itsensä takaisin jo yhdellä ostosreissulla ja ylikin.

Kortilla saa yli 1000 etua vuoden aikana. Kortilla saa tarjouksia useista ravintoloista,  sekä vaateliikkeistä, kuten Gina Tricot, Only ja Cubus. Kortin käytön helpoksi tekee se, että edut on helposti selattavissa myös kännykällä. Tilaa Cityshopparisi tästä! *. Nappaa myös mukaasi Zalando alekoodi! **

*mainoslinkki
** yhteistyössä Shophop.fi kanssa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit! =)