UA-80442521-1

lauantai 9. heinäkuuta 2016

Lomareissulle valmistautumista

Lauantai taitaa mennä aikalailla pyykätessä ja pakatessa reissuun vaatteita. Maanantaina lähdemme 4-5 päivän reissulle vuokratulla matkailuautolla. Tämä taitaa olla pojan (1v2kk) ensimmäinen varsinainen kesälomareissu. Viime kesänä käytiin kyllä mökkeilemässä saaressa ja Levillä hotellilomalla. Nyt hän kuitenkin kävelee (lue: juoksee), joten lomakohteissakin pojalla on nyt enemmän katseltavaa ja puuhailtavaa.


Päätimme valita paikaksi Tuurin, Ähtärin eläinpuiston ja Seinäjoen asuntomessut. Olin itsekin vähän yllättynyt, että päätimme lähteä Tuuriin, mutta meidän poppoon kannalta sieltä löytyisi kaikille jotain tekemistä; pojille pelimaailma ja tivoli, tytöllä aika olisi kulunut shoppaillessa, perheen pienimmälle olisi puuhaa Muumi-leikkipuistossa ja koko perheenä voitaisiin pelata muun muassa mini-golfia. Perheen nuoriso (16v ja 18v), kuitenkin päättivät jäädä reissusta pois. Tietenkin nuorilla alkaa olla jo omat menot, mutta olisi ollut mukava tehdä edes yksi yhteinen kesälomareissu vielä ihan koko porukalla. On meitä silti vielä neljä perheenjäsentä menossa mukana, joten ei siellä varmasti tule aika pitkäksi.

Nyt täytyy vain toivoa, ettei säätiedotteet pitäisi paikkaansa, koska koko lomalle on kohteeseen luvattu sadetta ja ukkosta. Eihän sinne kukaan ole lähdössä matkailuautoon istumaan. Mitähän sitä osaisi pakata, ettei reissussa huomaa, että jotain oleellista puuttuu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit! =)