UA-80442521-1

sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Juoksuohjelma

Aloitin ennen lomareissua juoksun. Vaikka muita liikuntamuotoja olen harrastanut vuosien varrella, juokseminen ei ole ollut koskaan minun juttuni. Viime vuosina olen kuitenkin haaveillut erilaisista juoksutavoitteista ja nyt viimeinkin olen tarttumassa haasteeseen. Viikon ehdin juoksuohjelmaa toteuttaa ja lomareissulla juoksemiset sitten jäikin kokonaan. Käveltyä kyllä tuli melkoisesti. En tiedä olisiko järkevämpi vain jatkaa siitä, mihin jäi vai aloittaisinko ohjelman alusta. Ei kai se tee pahaakaan kerrata ensimmäinen viikko ohjelmasta.
Juoksuohjelma on poimittu netistä Porin kaupungin* sivuilta. Näyttäisi siltä, että ohjelma on julkaistu alunperin KuntoPlus -lehdessä. Ohjelman mukaan yhdennentoista viikon jälkeen pystyisi juoksemaan jo 10km. Olettaen tietenkin, että ohjelmaa on noudatettu 11 viikon ajan =). Tässä vaiheessa uskoni itseeni horjuu melkoisesti, mutta toivon yllättäväni itseni iloisesti syyskuun viimeisellä viikolla =).

https://www.pori.fi/material/attachments/hallintokunnat/vapaa-aikavirasto/liikunnanohjaus/5twOyf7LV/juoksuohjelma_11vkoa.pdf


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit! =)