UA-80442521-1

tiistai 27. kesäkuuta 2017

Pinniksestä juniorisänkyyn

Olemme vetkutelleet pinnasängyn vaihtoa juniorisänkyyn jo jonkin aikaa. Poika on nyt 2v2kk ja vaikka hän on aina mennyt hyvin nukkumaan, on hän viime aikoina alkanut huudella peittoa ja nostattaa tippuneita (keskelle lattiaa heitettyjä) nalleja maasta, vaikka maailman tappiin asti, jos siihen suostuisin. Oletuksena oli, että hän hyppisi sängystä pois silloin, kun huvittaa, jos sängyssä ei olisi enää korkeita laitoja. Sängyn hankinnassa ei siis kiirehditty. Eikä minulla ollut aavistustakaan, milloin pinniksistä yleensä luovutaan.

Käydessäni kaverini luona, hän kysyi haluaisinko heiltä tarpeettomaksi jääneen juniorisängyn. Sänky heivattiin peräkonttiin ja kotona E:n isosisko maalasi sängyn Suomen luonnonmaalit -kalkkimaalilla. Sävyjä oli tarjolla älyttömät määrät, mutta päädyin vaaleansiniseen, kun pojalla ei taida muuta sinistä ollakaan. Johtuen siitä, etten itse pidä sinisestä......yhtään. Mutta sänkystä tuli hyvä ja kohtuudella käytettynä vaaleansininen on ihan ok.

Kalkkimaalatut sänky ja sohva


Vielä oli yhdet päikkärit nukuttava pinnasängyssä. Vein pojan pinnikseen ja toivotin mukavia päiväunia. Itsekin laitoin makuuhuoneen sängylle lepäämään ja käänsin selän. Poika jutteli pinniksessä itsekseen, kunnes tuli hiljaista. Ajattelin vielä, että kylläpä se nopeaa nukahti. Yht'äkkiä sängynlaidalla tuntui, kuin joku painaisi sängynreunaa alaspäin. Sitten kuuluikin kirkkaalla äänellä selän takaa "Hei, Äiti!". E oli siis kiivenny pinniksen laidan yli ja patsasteli nyt sängyn vieressä. Laitoin pojan takaisin pinnikseen ja käskin näyttää, millä ilveellä hän oli sieltä päässyt. Eikä epäilystäkään, etteikö hän olisi voinut toistaa temppuaan kerta toisensa jälkeen. Tavallinen sänky pääsi siis heti käyttöön, kun maali vain kuivasi ja nukkumaanmenoaika koitti. Täydellinen ajoitus! Jos olet hankkimassa sänkyä lapsellesi, niin ShopAlike.fi * sivulta löydät tolkuttoman määrän sänkyvaihtoehtoja lukuisien verkkokauppojen valikoimasta. Pääset selaamaan suoraan sänkyjä klikkaamalla -> sängyt *.Isi laittoi illalla E:n nukkumaan uuteen sänkyyn ja peitteli hänet. Oletuksena oli, että poika pomppaa sängystä ylös ja hänet talutetaan nukkumaan useampaan kertaan. Tähän oli varauduttu! Mutta ei, poika laittoi nukkumaan rauhassa, eikä edes tippunut sängystä yön aikana. Mutta se oli vasta ensimmäinen yö. Aivan varmasti tulee vielä kausi, jolloin nukkumaan laittaminen ei kiinnostakaan tai keskellä yötä halutaan äidin ja isin viereen. Mutta eka yö meni kuitenkin hyvin....hip hei! =)

*mainoslinkki
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit! =)