UA-80442521-1

torstai 4. toukokuuta 2017

Kuulumisia

Kiireistä on, ja odotankin, että saan kesällä lomailla 3-4 viikkoa ja pyhittää kaiken aikani perheen kanssa yhdessäoloon. Vielä viikko sitten teimme pieniä kävelylenkkejä jäällä pojan kanssa. Enää en jäälle uskalla, vaikka vielä muutamia uhkarohkeita hiihtäjiä jäällä näkyi pari päivää sitten, kun leikimme pojan kanssa kotipihassa. Talomme on ihan rannassa, joten pojan kanssa saa olla erittäin tarkkana kesällä, ettei hän pääse veteen. Aita on rakennettu rantaan, mutta äkkiäkös juoksemalla liikkuva lapsi kiertää talon. Opetamme myös, ettei rantaan mennä ilman pelastusliivejä. Kesällä ei auta itse alkaa puuhastelemaan muuta, kun se ei ole kuin pikku hetki, kun lapsi häviää näkökentästä.


Pojalla oli aikaisemmin sairaalareissu ja se poiki lopulta lisää tutkimuksia. Ollaankin käyty yöpymässä keskussairaalassa lisäkokeita varten. Tuloksia odotellaan vielä viikko ja hermot ovatkin olleet hieman kireällä huolen ja stressin vuoksi. Tavallaan hyväkin, kun on tosi kiireistä, niin ei ehdi ihan hirveästi miettimään etukäteen, mitä tulokset tuovat tullessaan. Tietenkin olen Googlettanut asioita, joita lääkärit ovat puheissaan vilautelleet. En ahdistu siitä, että googletan ja otan selvää, vaan haluan lisää tietoa ja valmistautua siihen, että osaan esittää lääkäreille kysymyksiä, enkä jäisi tapaamisen/puhelun jälkeen pyörittelemään mieleeni avoimeksi jääneitä kysymyksiä. Itselleni epätietoisuus on pahempaa, kuin tietää totuus, vaikka se ei olisikaan aina mieluinen. Täytyy toivoa, ettei testeistä löytyisi mitään.

Mukaviakin juttuja on kuulunut viime viikkoihin. Kävimme teatterissa ja juhlittiin pojan 2v synttärit. Ostimme miehen kanssa pojan mummoille äitienpäivälahjaksi teatteriliput. Ohjelmistoon oli tullut muutos, joten teatteriin menimmekin muutamaa viikkoa aiemmin, kuin oli suunniteltu. Äitienpäivälahjat ovat aina olleet jotenkin hankalia ostaa, kun ei halua mitään turhaa rompetta viedä. Lahjakortit hemmotteluihin ja kukat ovat aina kivoja, mutta tänä vuonna oli mukava viedä mummot (äidit) katsomaan teatteria. Viime vuonna puolestaan tilasin aikakauslehden. Siitä on iloa pitkäksi aikaa, eikä ainakaan äidilläni tule omien sanojen mukaan tilatuksi lehtiä, vaikka niitä tykkääkin lueskella. Kaikki lehdet 29,90 + lahja!* Tilaajalahjaksi voit valita IvanaHelsinki Time-pikkulaukun tai Oriflame-kosmetiikkasetin.

*mainoslinkkiEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit! =)