UA-80442521-1

sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Verhoja veneeseen ja rantamökkiin

Aikoinaan teetin verhot kangaskaupassa ja hintalappu oli aina sen mukainen. Nyttemmin tilaan verhot nettikaupoista, etenkin Jotexilta* eikä ole tarvinnut pettyä verhojen laatuun tai hintaan, vaikka toki haluaisin tukea paikallisia kangaskaupan yrittäjiä suosimalla paikallista, mutta hintaerot ovat niin päätä huimaavat, että omaa taloutta ajatellen, olen kallistunut nettikauppojen puoleen. Rantamökkiinkin verhot ovat vaihtuneet tämän tästä, mutta vain, koska hinta on ollut kohdallaan. Rantamökkiin olen hankkinut jo kolmet laskosverhot ja hintaa niille ei ole tullut yhteensä kuin 7e. Alhaalla olevat Svampskog -laskosverhot tilasin myös rantamökkiimme, joka on tehty aikoinaan hirrestä. Mielestäni kyseiset verhot sopivat sinne, kuin nenä päähän. Vanhan postauksen rantasaunalta voit lukaista täältä.

Jotex / Svampskog laskosverho / 2,98e

Jotex / Bianca laskosverhot/ 7.63e / ALE

Jotexin monipuolista kangasvalikoimaa, valmisverhoja ja kodin sisustuksen aletuotteita pääset selaamaan täältä*.  Alennuskoodilla  172374 saat -20% alennusta kertaostoksesta. Koodi on voimassa 31.10.2017 saakka. 
Jotex / Gustavia laskosverhot / 15.90e
Valmisverhoja olen hankkinut meille kotiin sisällekin, etenkin olohuoneeseen. Veneeseen verhojen hankinta on ongelmallista, joten tällä kertaa tilasin kankaan Jotexilta ja ompelen ne veneen mittojen mukaan itse. Tämän hetkiset verhot veneessä ovat liian raskaat ja epäkäytännölliset. Tällä kertaa valitsin kankaan, jossa ei ole printtiä, vaan verhojen väritys näkyy myös veneen ulkopuolelle. Veneen keulaan, jossa nukutaan, tilasin pimennysverhot. Kesällä, kun ei näillä leveyksillä tule pimeää, niin olisi hyvä saada kajuutta pimeäksi.

*mainoslinkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit! =)