UA-80442521-1

perjantai 4. marraskuuta 2016

Täydet yöunet, vihdoinkin!

Tänään tuntuu, että olen saanut elämäni takaisin. Tiesin, että tämä päivä koittaisi joskus. Päivän aloittaminen täysin virkeänä! =) Poika on nyt 1,5 vuotta. Voi olla, että nämä kolme aika lailla kokonaan nukuttua yötä on vain hetkellinen helpotus väsymykseen, mutta se tuli hyvänä muistutuksena siitä, että kyllä tämä väsymys joskus helpottaa. Ollaan pojan kanssa koko aamu juostu ja leikitty, naurettu ja kikatettu ja nyt, kun poika on päiväunilla en enää jännitä koska hän herää. Olo on pirteä ja haluttaisi keksiä jotain extraa tähän päivään! =)

Nyt leikitään! ♡

Toisinaan olen kokenut huonoa omaa tuntoa siitä, etten millään jaksaisi mennä lattialle leikkimään pojan kanssa ja leikkiminen on ollut vain pelkkää hereillä sinnittelyä. Nyt nautin poikani seurasta ja leikkimisestä aidosti! Olen ennenkin halunnut leikkiä ja touhuta hänen kanssaan,  mutta väsyneenä ei millään jaksaisi ja odotin usein päiväuniaikaa, että saisi hetken olla vain tai nukahtaa itsekin hetken. Nyt tuntuu siltä, että jaksan taas! Ja vaikka seuraavat yöt olisivatkin taas "yhtä hyppäämistä", tiedän, että tällainen kausi tulee joskus toistekin.

Matkalla uimahalliin

Arki on tällä hetkellä melko kiireistä. Mies kiteyttikin hyvin tämän hetkisen tilanteen: "Sulla on tullut lisää kiireitä ja mulla ne (kiireet) ei oo yhtään vähentyneet, joten aika vähissä on yhteinen aika". Miehen ehdotuksesta lähdettiinkin porukalla uimaan. Joskus illoilla pyritään järjestämään rauhallinen ilta yhdessä, telkkaria katsellen. Tänään on myös luvassa sellainen ilta. Vain elämää -kauden päätösjakso. Ehkäpä voisi laittaa leivariin tulet, saunoa juuri ennen Vain elämää -jaksoa ja järjestää jotain naposteltavaa H-hetkeä varten.

Viime perjantain Vain elämää -herkuttelut
Jouluinen arvonta edellisessä postauksessa 28.11.2016 saakka. Osallistumaan pääset täältä.2 kommenttia:

  1. Kiva, että alkaa helpottaa...kyllä se lapsen kanssa toimiminen ja leikkiminen työstä käy. Meillä kun on välillä lapsenlapsi/lapsenlapset yötä, niin viikko menee toipuessa :D

    VastaaPoista
  2. Niin on meidänkin pojan isovanhemmat sanoneet, että on pieni lepohetki paikallaan, kun poika ollut hoidossa :).

    VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit! =)