UA-80442521-1

perjantai 14. lokakuuta 2016

Tavallinen torstai 9

Kyllä oli kiireinen aamu. Heräämisestä 20 minuuttia, niin olimme jo hoitopaikan pihalla pojan kanssa. Yö oli nukuttu huonosti ja aamulla olisi kyllä nukuttanut senkin edestä kumpaakin. Ja mieskin sanoi työpäivän olleen raskas väsymyksen vuoksi. Minulla oli siis etätehtäväpäivä, joten naputtelin tehtäviä läppärillä. Välillä turhauttaa, että kaikki tehtävät tehdään koneella ja palautetaan sähköisesti. En ole aina tekniikan kanssa sinut, joten minulla menee lähes poikkeuksetta enemmän aikaa koneen ja kirjoitusohjelmien kanssa taistelemiseen, kuin itse kirjoittamiseen. Turhauttavaa, sanoisin! =)Tehtävien tekemisen jälkeen minulla jäi aikaa reilu puoli tuntia, ennen kuin pojalla loppui päivähoitoaika. Ajattelin, että nukun päänsärkyä ja väsymystä pois sen puolen tunnin ajan. Onnistuinkin! Ainoastaan, kun heräsin, huomasin sohvan ruutujen painuneen kasvoihini, kun huutomerkiksi siitä, että sitähän ollaan nukuttu, kun poika on ollut päivähoidossa. Ei muuta, kun sohvan kankaan jäljet kasvoilla poikaa hakemaan. Enkä voinut olla itse mainitsematta, että olin juuri ottanut pienet tirsat. Miten se voi ollakin niin vaikeaa antaa itselle lupaa levätä hetki silloin, kun poika on hoidossa. Tuntuu, että kokoajan pitää kirjoittaa tehtäviä tai jos vähänkin jää ylimääräistä aikaa, se pitää käyttää tehokkaasti tai hakea poika aikaisemmin kotiin hoidosta. Alkuun hainkin poikaa sovittua aikaisemmin, mutta ymmärsin, että tärkeämpää olisi pitää sovituista hoitoajoista kiinni.


Illalla kävimme miehen kanssa koeajamassa autoa. Olimme sopineet edellisenä perjantaina, että, jos voitamme Eurojackpotissa, hankimme uuden auton. Ja voittohan sieltä tuli. Siispä koeajoimme auton, ja se vaikutti oikein hyvältä. Otimme auton samantien mukaan. Seuraavalla kerralla täytyy voittosummien suuruudesta neuvotella, jos aiomme hankkia jotain uutta. Ihan pelkkä voitto ei enää riitä perusteeksi hankkia jotain uutta, sillä tällä kertaa voittosumma oli huikeat 1e 15snt.

Uuteen autoon mahtuu hyvin koko sakki 

Fiksailin myös IKEA:n lipaston tason juuri tilaamallani uudelle D-C-Fixillä. Mukavaa vaihtelua saatiin taas kotiin. Pientä ja yksinkertaista, eikä lipasto mielestäni kaipaa liinaa päällensä. Lipasto on sijaintinsa puolesta hieman hankalalla paikalla, sillä eteiseen tultaessa siihen kertyy päälle usein avaimia ja mopokypärätkin saattavat lojua pitkin pöytää, sekä pojan hoitolaukku. Nyt pyritäänkin pitämään taso siistinä. Saa nähdä kauan sitä kestää =)

D-C-Fixillä IKEAn lipaston tasoon uutta ilmettäEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit! =)