UA-80442521-1

tiistai 18. lokakuuta 2016

Mitä isälle isänpäivälahjaksi?

Viime vuonna minulla taisi olla jonkin verran myös "oma lehmä ojassa", kun annoin perheemme isälle lahjaksi omaa aikaa, tai oikeammin meille vanhemmille yhteistä aikaa, toki kävimme lomalla vasta isänpäivän jälkeen. Varasin meille viikonlopun tunturiin, Ylläksen kaudenavajaisiin. Saimme siistin ja tilavan, saunallisen kaksion Äkäshotellista. Ihan huoneistomme vierestä lähti hiihtolatu, eikä rinteeseenkään ollut pitkä matka. Varsinainen isänpäivä vietettiin tietenkin perheen parissa ja kutsuttiin papat ja mummotkin kakkukahville ja voileipäkakulle. Papoille olin teettänyt ja kehystänyt molemmille omat yhteiskuvat lapsenlapsensa kanssa.

Ylläksellä 2015
Tänä vuonna ei ole luvassa reissuja tai retkiä isänpäivälahjaksi. Mieheni on kova lukemaan, joten kirjan hän tulee varmasti saamaan, mutta sitten haluaisin vielä keksiä jotain erilaista, jotain, mitä hän ei osaa odottaa. Ideoita olen saanut erilaisilta nettisivuilta, toisaalta haluaisin järjestää hänelle jonkun spesiaalin illan. Netin syövereissä oli jos jonkin näköistä ideaa isänpäivälahjaksi. Löytyihän sieltä paljon turhakkeita ja huumoripuolen tavaraa, mutta oli siellä myös käyttöesineitäkin ja....noh...katsohan itse. Varmasti löytyy joka isälle jotain, kun vain viitsii vähän selata esimerkiksi Mulletoi.com *-sivustoa. Sälää siellä on paljon!

Usein papalle on vaikeampi keksiä jotain isänpäivälahjaksi. Yleensä niillä tuppaa olemaan jo kaikkea. Aikakauslehdet ovat kuitenki yksi vaihtoehto, jota ajattelin tänä isänpäivänä harkita tilaavani lehden, etenkin juuri lasten papoille. Lehdistä on kuitenkin iloa usean kuukauden ajan, eikä heidän kotiin kerry mitään turhaa krääsää. Miehille suunnattuja lehtiä on muun muassa Tuulilasi, Urheilu ja Apu. Sanoman Isänpäivätarjouksiin pääset tutustumaan täältä *.

Syntymäpäivälahjaksi ostin miehelleni jo Fjäll Rävenin takin, mutta urheiluvaatteet voisivat olla yksi vaihtoehto. BjörnBorgin urheiluvaatteita pääset selaamaan täältä *. BjörnBorgilla on 24.10-30.10 Mid Season Sale. Outlet tuotteet -50% ja muutkin tuotteet -30% (ei koske Craig Green-tuotteita).
Meidänkin perheen isi urheilee, joten kyseiseltä sivulta pomppasi itsellekin jo muutama lahjaidea mieleen. Ja aina hyvä vaihtoehto on pieni irtiotto arjesta vaikkapa naapurikaupunkiin lempparibändin keikkaa katsomaan, tunturiin hiihtämään ja tuulettumaan, messuille tai vaikkapa jääkiekkomatsiin. Ja tietenkin kannattaa itsensä buukata mukaan! ;).  


Eihän se lahja ole edes tärkeintä isänpäivässä, vaan se yhdessä olo ja lasten tekemät kortit. Mutta itse koen tärkeänä, että saan myös lahjalla muistaa lapseni isää. Arvostan häntä kovasti ja muistan sen myös hänelle toisinaan sanoa. Mutta ei ole yhtään liioiteltua lahjoa isää kakunsyönnin ohessa. Hän on sen ansainnut <3

Mitä sinä olen antanut isälle/lastesi isälle aikaisempina vuosina isänpäivälahjaksi?

*Mainoslinkki


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit! =)