UA-80442521-1

tiistai 23. tammikuuta 2018

Perheen pienimmän oma huone

Lapsista vanhin muutti omaan asuntoonsa syksyllä ja samalla vapautui huone porukan pienimmälle. Keväällä kolme vuotta täyttävä E sai oman huoneen ja sinne uuden sängyn, jonka isänsä rakensi.
Haaveilin ensin modernista lastenhuoneesta ja selasin toinen toistaan hienompia huoneita. Monissa niistä löytyy samat elementit; tapetit ja koriste-esineet. Niitä hamusin alunperin itsekin, mutta jotenkin tästä pojan huoneesta kuitenkin muotoutui oman näköisensä, ei niin moderni  =).

Lelujen säilytykseen sohva ja kangaspussitPoika ei ole vielä suostunut montaa yötä omassa huoneessa nukkumaan. Edelleen meidän vanhempien makkarissa on pojalle oma sänky, jossa hän pääsääntöisesti nukkuu.....ja joka toinen yö kömpii meidän väliin jossain välissä yötä. On uudesta huoneesta ollut paljon hyötyäkin. Lelut eivät ole enää samalla tavalla ympäri kämppää, vaan pienet lelut pysyvät melko hyvin pojan omassa huoneessa. Lisäksi säilytystilaa on tullut makkariinkin lisää, kun lapsen vaatteet ja petivaatteet ovat nyt hänen huoneensa kaapeissa.


Isin tekemä talosänky
Koska huone on melko pieni, säilytystilaa löytyy pienestä lasten puisesta sohvasta ja heinätuolista. Lisäksi hankin pari kangaspussia junaradanosien säilytykseen. Lisäksi jalkarahina käytettävä pönttö kätkee sisäänsä legot. Huoneen siivoaa vielä suurimmaksi osaksi tietenkin äiti, mutta pari kertaa poika on hämmästyttänyt keräämällä kaikki lelut pois lattialta oma-aloitteisesti. Sängyn päiväpeittona toimii torkkupeitto ja huoneen matoksi valikoitui Vallilan harju-matto. Huoneessa kämppiksenä on kuitenkin kani ja taloudessa on myös koira, joten on selvää, että karvoja kulkeutuu pojankin huoneeseen. Pääasiassa poika kuitenkin leikkii lattialla, joten on hyvä, että matto pysyy paikallaan ja sen saa helposti imuroitua puhtaaksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit! =)