UA-80442521-1

maanantai 19. joulukuuta 2016

Lapsuudenkavereiden kanssa tunturissa tuulettumassa....ja taas jaksaa!

Täällä taas! Pienen paussin pidin kirjoittamisesta. Iltaisin kirjoittaminen ja koneen ääressä istuminen ei yhtäkkiä tuntunutkaan mielekkäältä, kun oli ensin kokonaisen työpäivän verran tehnyt etätehtäviä koneella. Ruudun tuijottaminen sai jäädä hetkeksi. Opiskelu on vienyt paljon aikaa ja harrastukset myös. Olipas kiva kuitenkin taas palata "puikkoihin" ja ottaa hieman sitä omaa aikaa näin kirjoittelun merkeissä. Opiskelusta sain jo kehitettyä jonkin sortin stressin itselleni, kun joskus etätehtävät tulevat yhdessä sumassa, eikä oikein tiedä, mistä edes aloittaisi.

Kuoron kanssa keikkailtiin ja arkikin on tuntunut jotenkin kiireiseltä. Kouluhommien lisäksi kaikkea pientä tekemistä on ollut vähän joka suuntaan.  Joulun järjestelykin on vielä vaiheessa, vaikka ensimmäiset paketit hankin jo helmikuussa :D.

Tortillakakkua (kana) ja vinkkua

Kiireen katkaisi kuitenkin lapsuudenkavereiden kanssa vietetty viikonloppu Ylläksellä. Meille on viime vuosina tullut perinteeksi järjestää itsenäisyyspäivän tienoilla tyttöjen reissu tunturiin. Pääsimme viiden naisen porukalla nauttimaan mökkeilystä. Rentoon viikonloppuun kuului yhdessä kokkailua, saunomista, viinistelyä ja juttelua, juttelua, juttelua ja juttelua.....niin ja NUKKUMISTA.

Ylläs! <3

Osa porukasta jaksoi ensimmäisenä iltana käydä parin tunnin mutkan yökerhossa, itse tosin istuskelin sohvalla tyytyväisenä mökkikuteissa ja villasukat jalassa. Otin vielä yhden lasillisen viiniä, katselin hetken telkkaria ja hipsin ajoissa nukkumaan. Olipa mahtava täräyttää kokonaiset yöunet, ilman, että tarvitsi kontata pitkin makkarin lattiaa keskellä yötä, etsien kadonnutta tuttia.

"Akkuja lataamassa"

Nyt on taas virtaa ja intoa. Viimeiset lahjat vielä, jouluruokien valmistelu ja sitten pääsee rauhoittumaan perheen pariin joulupyhiksi. Niin se vuosi on taas vierähtänyt. Reilu kolme vuotta sitten muutin mieheni ja hänen lastensa kanssa saman katon alle ja vietämme nyt siis neljättä yhteistä joulua! Aika ihanaa! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit! =)