UA-80442521-1

keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Avuksi kipeisiin hartioihin / flunssaan?

Hartia- ja niskasäryt ovat vaivanneet minua vuosikausia. Niiden lisäksi, kun poika oli pienempi, eikä itse kävellyt sain olkapäänikin kipeytymään pojan toistuvista nosteluista ja kantamisesta. Eräänkin kerran mies sai hieroa hartioitani ja levittää Mobilaattia yläselkääni. Olkapääsärky oli melko tuskainen, eikä käsi liikkunut yhtä paljon kuin ennen. Lisäksi esimerkiksi aivastaminen sai aikaan käsivarsissa ja ihan ranteessa asti kovan impulssikivun, joka jatkui useita sekunteja todella kivuliaana. Tietenkin olisi tärkeä jumpata hartioita ja muistaa hyvä ryhti, mutta ei se kyllä arjessa aina muistu mieleen ja pojan kanssa lattialla leikkiminen ei ole hyvää ryhtiä nähnytkään =).

Kokeilun arvoinen kikka kakkonen

Tutustuin minua auttaneeseen tuotteeseen ihan vahingossa. Olin käymässä paikallisessa lastentarvikeliikkeessä ja minulla oli flunssasta jäljellä vielä yskä. Liikkeen myyjä vinkkasi, että hänellä flunssaan oli auttanut chililaastari. Minun piti samantien käydä apteekissa ostamassa chililaastaria, vaikka yleensä olen ollut melko skeptinen monien muiden, kun perinteisten lääkkeiden toimivuuteen. Omalla kohdallani kyseinen pippurilaastari kuitenkin toimi. Osittain yskä oli varmaankin menossa jo ohi ja hartioihinkin laastari auttoi, vaikkakin toisaalta selitän olkapääni parempaa toimivuutta myös sillä, että pojan nostelu ja kantaminen on vähentynyt huomattavasti. Eli jälleen kerran, kun totean jonkun tehoavan, vaikka olen sitä aluksi epäillyt, alan selittää helpotusta muillakin asioilla, kuin lääkkeen toimivuudella :).

Aluksi laastari alkoi kuin kirvelemään ja tarkastinkin, ettei ihoni ole rikki kyseiseltä kohdalta.
Laastaria sai käyttää yhtäjaksoisesti 48h, mutta käytännössä pidin laastaria alle vuorokauden. Verkkoapteekista voi myös tilata samaisia laastareita hintaan 1,40e. Kyseisen tuotteen löydät tästä *. Lisäksi laastareissa on se hyvä puoli, etteivät ne tahmaa eikä haise voimakkaalle, toisin kuin Mobilaatti tai muut lääkevoiteet.
Iso laastari maksoi noin 1,50e apteekista noudettuna, joten omalla kohdallani kokeilu kyllä kannatti. Eipä siitä kyllä konkurssiin olisi mennytkään, vaikka kokeilu olisi osoittautunut turhaksi =). Mutta nyt on kyseisiä laastareita kaapissa jemmassa vastaisuuden varallekin.

*mainoslinkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit! =)