Tex-mex jauhelihapannari oli helppo ja nopea tehdä. Tässäpä reseptiä kyseiseen pannariin.
Pellillinen pannaria:
1) 6dl maitoa
3 kananmunaa
3dl vehnäjauhoja
1tl suolaa
25g voisulaa
1) Sekoita yllä luetellut ainekset yhteen ja annan taikinan turvota
2) 400g jauhelihaa
1pss Santa Marian Taco Spice Mix Original (+1.5dl vettä)
1 sipuli
4 valkosipulinkynttä
4 ananasrengasta paloiteltuna
1rkl tomaattipyrettä
2) paista jauheliha, lisää sipulit ja valkosipulit, anna muhia, lisää mausteseos ja vesi. Lisää sitten ananaspalat ja tomaattipyre joukkoon.
keltainen paprika (pilko)
vihreä paprika (pilko)
jalapenoja (pilko)
1 prk Creme Fraise
4) Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Lisää jauheliha seos, lisää lusikalla Creme Fraise sattumia, lisää myös paprikat ja jalapenot, sekä juustoraaste.
![]() |
Tex Mex -pannarin tekoa |
5) Laita pannari 220 asteiseen uuniin 30 minuutiksi. Anna tex-mex -pannarin levätä vielä puoli tuntia uunista ottamisen jälkeen.
![]() |
Tex Mex -pannari valmiina herkuteltavaksi |
Alunperin törmäsin reseptiin Kotiruokaa Kirsin tapaan -blogissa, josta löydät kutakuinkin saman reseptin. Poikkesin itse reseptistä hieman.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiva, kun kommentoit! =)