UA-80442521-1

tiistai 11. lokakuuta 2016

Tex mex - pannaria....nam!

Usein tulee etsittyä reseptejä, jotka tallennan suoraan puhelimeen. Viime aikoina on kyllä jäänyt leipomiset ja uuden kokeilut vähän vähemmälle. Tähän Tex-Mex pannarin reseptiin törmäsin jo joku tovi sitten, mutta nyt se meni kokeiluun ja hyvää tuli. Siksipä jaan sen muillekin täällä! =)

Tex-mex jauhelihapannari oli helppo ja nopea tehdä. Tässäpä reseptiä kyseiseen pannariin.

Pellillinen pannaria:

1) 6dl maitoa
    3 kananmunaa
    3dl vehnäjauhoja
    1tl suolaa
    25g voisulaa

1) Sekoita yllä luetellut ainekset yhteen ja annan taikinan turvota

2)  400g jauhelihaa
     1pss Santa Marian Taco Spice Mix Original (+1.5dl vettä)
     1 sipuli
     4 valkosipulinkynttä
     4 ananasrengasta paloiteltuna
     1rkl tomaattipyrettä

2) paista jauheliha, lisää sipulit ja valkosipulit, anna muhia, lisää mausteseos ja vesi. Lisää sitten ananaspalat ja tomaattipyre joukkoon.

3) 2 isoa tomaattia (viipaloi)
    keltainen paprika (pilko)
    vihreä paprika (pilko)
    jalapenoja (pilko)
    1 prk Creme Fraise 

4) Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Lisää jauheliha seos, lisää lusikalla Creme Fraise sattumia, lisää myös paprikat ja jalapenot, sekä juustoraaste.


Tex Mex -pannarin tekoa




5) Laita pannari 220 asteiseen uuniin 30 minuutiksi. Anna tex-mex -pannarin levätä vielä puoli tuntia uunista ottamisen jälkeen.


Tex Mex -pannari valmiina herkuteltavaksi

'
Alunperin törmäsin reseptiin Kotiruokaa Kirsin tapaan -blogissa, josta löydät kutakuinkin saman reseptin. Poikkesin itse reseptistä hieman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit! =)