UA-80442521-1

tiistai 27. helmikuuta 2018

Kaksi viikkoa kotosalla


Ollaan lomailtu pojan kanssa jo kaksi viikkoa. Ensimmäisen viikon perhepäivähoitaja sairasteli, enkä halunnut viedä poikaa varapäivähoitoon päiväkotiin. Flunssakausi on meneillään ja tulirokkoa oli ollut kyseisessä päiväkodissa liikkeellä, samaisella viikolla. Ajattelimme pelata varman päälle ja pysytellä kotosalla. Toinen viikko olikin sitten jo hiihtolomaviikko.

Hiihtolomalla olin lupautunut tekemään yhden yövuoron, muuten lomailin pojan kanssa. Opiskeluhommia en tehnyt juurikaan. Oppari kuitenkin lähti esitarkistukseen. Vielä en valmistu, vaan aloitan huhtikuun alussa viimeisen harjoittelun, mutta eiköhän elokuussa ole tutkintopaperit jo taskussa. Pyrin suorittamaan kolmen ja puolen vuoden opinnot kahdessa vuodessa ja aikataulussa ollaan. On tämä aika hektistä ollutkin =). Hyvään paikkaan tuli tämä parin viikon paussi!


Hermeliini
Kahden viikon lomailun aikana ollaan ehditty mennä paljon pojan ehdoilla. Aamut ollaan otettu rennosti loikoillen ja Pikku Kakkosta katsoen. Ollaan ehditty pelata muistipeliä, muovailla taikataikinalla ja ulkoilla. Kaikkein parasta on ollut kiireettömyys. Ihanaa, kun ei tarvitse koko ajan juosta kello kaulassa paikasta toiseen. Kiireessä sitä on itsekin usein kireämpi ja usein tuntuu, että pitäisi olla jo seuraavassa paikassa. On ollut kyllä mukana rauhoittua ja vain nauttia elämästä.Ensimmäinen viikko oli kovia pakkasia ja katsottiinkin välillä kirjastosta lainattuja Ryhmä Hau-videoita. Toisinaan poika hakee pupunkin viereensä katsomaan lastenohjelmia. Olisipa mukava voida tarjota tällaisia kiireettömiä viikkoja lapselle useammin. Poika on selvästi nauttinut äidin seurasta ja yhdessä tekemisestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit! =)