UA-80442521-1

perjantai 7. huhtikuuta 2017

Veneilykautta odotellessa =)

Vielä sairastellaan kotosalla, mutta sen verran on tuohon mieheenkin tullut virtaa, että suunnittelee jo kesää ja veneenlaittoa. Itse olen puolestani kiinnostunut veneen sisustamisesta ja siitä, miltä vene näyttää. Tulevalle kesälle on tilattu veneeseen uusi kuomu ja viime kesänä vene sai uudet patjat ja verhoilut, myös veneen avotilaan. Verhot ompelin uudet viime kesänä, mutta koska värimaailma muuttuu, menee verhotkin uusiksi......taaaas! =).

Kuomu ja teipit saavat uuden värin ennen vesille laskua
Pieni kippari <3

Vene saa vähän ilmeen kohotusta myös ulkopuolelle, kun teipit vaihdetaan rekisterinumeron ja veneen nimen osalta. Sininen väri ei enää uuteen värimaailmaan sovi, kun kuomun väriksi on valikoitunut grafiitinharmaa. Laitettiin tilaus vetämään *kylttikeskus.fi:stä, josta löytyi tarrojen valmistusta kulkuneuvoihin, kodinsisustukseen ja melkeinpä mihin vain. Kun tarrat saapuvat ja saadaan ne paikalleen, on uuden veneilypostauksen aika ja toivottavasti venekin on päivitetty siihen mennessä uuteen uskoon. Vedethän ovat täällä vielä jäässä, joten ei tässä hirvittävä kiire vielä ole mihinkään. :D.
Kesällä 2016 vaihtui matto ja avotilan patjat

2016 vaihdettiin myös makuutilan patjat. 

Saaressa kesällä 2016

Veneily on meidän perheelle tullut yhteiseksi kiinnostuksen kohteeksi. Mies on tehnyt rannikkolaivuri- ja saaristolaivuritutkinnot. Olisihan se hyvä hallita itsekin, mutta kurssi sisältää sen verran laskemista ja mittaamista, ettei minun aivokapasiteetti siihen pysty. On kuitenkin ensi kesänä tarkoitus, että mieheni opettaa minut ajamaan, jotta jos jotain yllättävää sattuu osaisin hallita venettä yksinkin ja osaisin rantautua turvallisesti. 

Olisi mukava saada perheen isommatkin lapset veneilemään, mutta heillä ei ole siihen vielä innostusta riittänyt. Perheen 13-vuotias kyllä lähtee mukaan mielellään ja 2 vuotta täyttävä on käynyt jo monet reissut veneen kyydissä. Ensimmäisen venereissun hän teki 8 viikon ikäisenä ja ensimmäinen yön yli kestävä venereissu tehtiin, kun poika oli 4kk ikäinen. Tukikohtana saaressa meillä oli kuitenkin veneseuran mökki. 


Lue meidän venereissuista lisää:

*mainoslinkki

Sisustustarrat tekee Kylttikeskus.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit! =)